Circulaire economie door hergebruik van plastic koffiebekers

Bewust ondernemen

is ook samen ondernemen

Met trots kunnen wij u vertellen met dat LIMM Recycling met onze vestiging in Smilde is uitgeroepen tot ‘ Duurzaam Drents Bedrijf 2016 ‘.

In 2009 is LIMM Recycling opgericht. Naast onze zorg voor het milieu, de aanhoudende stijging van de temperatuur van de aarde, en de verspilling van grondstoffen, bedachten we dat het niet nodig is om al die miljarden koffiebekers van een mooie grondstof zoals polystyreen, weg te gooien en te verbranden. Mede door dit concept kunnen we een bijdrage leveren voor de samenleving en proberen om voor de komende generaties een duurzaam verschil te creëren.

LIMM Recycling kiest bewust voor een beleid waarbij wij zijn georiënteerd op de regio om ons heen. Duurzaam ondernemen is ook kiezen en zorgen voor elkaar, door in elkaar te investeren investeer je in je eigen regio. Elkaar versterken betekend groei. Dit vertaald zich ook in werkgelegenheid binnen de regio waarin je werkt.

Binnen onze organisatie zijn we ons bewust van de mensen waarmee we werken. Samen werken betekend voor een ieder binnen onze organisatie dat er ruimte is voor nieuwe ideeën. Iedere schakel binnen ons bedrijf is belangrijk, want per slot van rekening zijn we met zijn allen samen aan het werk. Persoonlijk contact, daar zijn we sterk in. Naast dat dat erg veel plezier geeft in ons werk, versterkt dat ook de onderlinge band met onze relaties en binnen ons bedrijf.

Duurzaam ondernemen is ook kiezen en zorgen voor elkaar